Referencer

 

Blandt de største projekter Axel Ketner A/S har gennemført indenfor forretnings området værkstedsindretning er Auto college Aalborg, EUC nordvest i Thisted, samt et af Danmarks største Peugeot værksteder, C.A. Larsen i Herning.

    • Carlift_II.JPG.jpegOm samarbejdet med Axel Ketner A/S fortæller Jesper Larsen, adm. direktør i C.A Larsen. Samarbejdet har fungeret upåklageligt. Vi er både meget glade for og meget stolte af vort nye bilhus udtaler Jesper Larsen. Vi har haft et særdeles fint samarbejde med Ketner. Vi fik rigtig god hjælp til indretning og optimering af processer omkring de enkelte arbejdspladser på de kvadratmetre vi nu havde til rådighed. Den oprindelige plan for værkstedet blev kraftig udfordret og der blev ændret ganske meget i den oprindelige plan for værkstedets indretning. De input vi fik fra Ketner i den forbindelse har vist sig meget at være meget vigtige. Vi er meget glade for resultatet slutter Jesper Larsen.

     

    Egon Larsen, Inspektør Tec mekanik udtaler om samarbejdet med Axel Ketner A/S

    • Vi har efterhånden været tætte samarbejdspartnere i rigtig mange år, det har skabt mange gode relationer. Når vi skal indkøbe nyt materiel, såsom lifte, filebænke, værktøj eller andet der har sin plads på en stor teknisk skole som vores, går vejen altid først forbi Axel Ketner A/S. Til vores indkøb hører der altid gode råd samt proffesionel rådgivning og denne sætter vi stor pris på, tak for det. Til mange af vore store indkøb kan det ikke undgåes at kan opstå et problem eller tvivl om et eller andet, her oplever vi altid en fair behandling og en proffesionel dialog som gør at resultatet bliver tilfredstillende. 

         Udviklet af seek4cars.net