Professionelt autoværksted i Herning. Service og reparation i topklasse og helt uden ventetid.

Vores autoværksted i Herning er altid klar til at se på din bil med det samme. Vi udfører nemlig vores arbejde helt uden ventetid for dig. Enten klarer vi reparationen med det samme eller du får tilbudt lånebil, så du hurtigt kan komme videre. Vi er et hold af kompetente mekanikere, som tilbyder et højt serviceniveau, så du trygt og sikkert er tilbage på vejene igen. Det gælder alle typer biler og alle bilmærker.

Book tid til din bil på vores autoværksted i Herning

Leder du efter en mekaniker i Herning, kan du helt sikkert finde hjælp blandt vores mange specialer. Vores team på vores bilværksted i Herning består af specialister med mange års erfaring inden for branchen, og vi kan derfor lede dig igennem ethvert problem, du oplever med din bil. Blandt vores lange liste af specialer, finder du rens af partikelfilter, dieselservice, udskiftning af bilglas og serviceeftersyn med fast serviceaftale. Du kan læse meget mere om alle vores specialer her på vores hjemmeside.

Få din bil repareret med så lidt besvær som muligt

Afleverer du din bil til vores mekanikere i Herning, står der altid en lånebil klar, som du kan låne, mens vi har din bil på værksted. Samtidig diagnosticerer vi altid problemet, du kommer med, så vi sikrer os, at problemet ikke opstår igen.

Det siger vores kunder

Jeg var inde for at forsøge at oprettet nogen skæve "Kina fælge". Det lykkedes med den ene, men ikke den anden. Samtidig giver de lige en ekstra service, da de uden beregning bytter fælge rundt, så man ikke mærker vibrationer på samme måde, til problemet er løst. De pointerer også ved afhentning af bilen, at jeg lige skal være opmærksom på stabilisator på bagtøj. Det er helt exceptionel god service!

Placeholder image

Kasper

Fælg opretning •

Byens bedste værksted. Kan lave alt 😉

Placeholder image

Jesper Vang

The most profesional autoservice I have ever seen so far. Ole is one of the best professionals I have met and the nicest guy 🙂 Shout outs also to the mechanics working on my car, good job. Carry on doing the best

Martin Mudrik

Super service hele vejen rundt

Kasper Albin

Meget godt. God service

Sven Berentzen

Første gang jeg har brugt Ketner, og absolut ikke sidste. Har fået skiftet partikelfilter på en Peugeot 208 eHdi. SUPER god service, og ikke mindst et top professionelt værksted. Kan helt klart anbefales.

Henrik Sort

Partikelfilter • Peugeot 208

De varmeste anbefalinger. Altid god service og hurtig fejlfinding. Regningen svare til det arbejde der er blevet lavet. Jeg frygter ikke at køre min bil til dette topklasse værksted.

Nichlas Amdisen Pedersen

Fejlfinding • Mercedes

Professionelt

Vores autoværksted i Herning har branchens bedste og mest avancerede testudstyr.

Altid gratis lånebil

Mens vores mekaniker i Herning arbejder på din bil, har vi altid en lånebil klar til dig.

Serviceaftale

På vores autoværksted i Herning kan du tegne en fast serviceaftale. Den giver dig adgang til mange fordele billigt.

Ingen ventetid

Vores bilværksted i Herning giver dig altid den hurtigst mulige service, så du ikke skal undvære din bil længe.

Hos Ketner får du altid en god og personlig service

Vi udfører desuden alle former for reparationer, som altid er baseret på godt håndværk. Det sikrer vi os gennem kontinuerlig uddannelse, der holder os opdateret inden for ny viden inden for teknik og biler. Desuden lægger vi stor vægt på at give dig en rigtig god oplevelse, når du har din bil på værksted. Vi sørger for, at du føler dig velkommen på værkstedet og tager os tid til at give dig god og personlig rådgivning, så du kan være helt tryg ved hvert værkstedsbesøg og får den største køreglæde mig dig videre. 

Tag fat i os, hvis du har brug for god service på dit lokale autoværksted

Kontakt vores autoværksted i Herning og få hjælp til bilen allerede i dag. Du er velkommen til selv at booke tid til et serviceeftersyn eller reparationer på autoværkstedet i Herning gennem vores online bookingsystem – men du er også meget velkommen til at kontakte os først, hvis du har spørgsmål til vores kompetente medarbejdere, inden du kører bilen ind på værkstedet. Uanset hvad, glæder vi os til at hjælpe dig med lige nøjagtig det, du og din bil har brug for.

Mens vores mekanikere i Herning arbejder på din bil, kan du låne en gratis af os

Vi vil gerne give dig en god oplevelse, når du besøger vores autoværksted i Herning. Vi ved, hvor svært det kan være at undvære en bil i en travl hverdag med mange gøremål. Derfor vil vi altid gerne låne dig en lånebil, når du har din bil på værksted hos os – uanset hvor længe vi skal beholde din bil. Kan problemet løses nu og her, kan du tage plads i vores komfortable kunderum og nyde en kop kaffe, mens vi reparerer din bil. Og vi giver dig gerne nogle gode personlige råd med på vejen, så du bliver så godt kørende som muligt, uanset bilmærke – det mener vi, er god service. 

Mange gode grunde til at vælge os som din faste mekaniker i Herning

God service er én ting. Men der er mange andre tekniske fordele ved at vælge at køre din bil til dit lokale Ketner-værksted, når der er noget, du skal have kontrolleret på bilen. Det er fordele, som vi er ret stolte af, og som derfor kendetegner den særlige oplevelse, du får her hos os.

Vi glæder os til at se dig.

Autoværksted i Herning med stor erfaring inden for branchen

I Herning finder du vores værksted på Cypresvej 2. Vi er et autoriseret Bosch Car Service-værksted og et af mest mangefacetterede autoværksteder med veluddannede automekanikere. Vi har mange års erfaring med reparation og service af biler, dieselbiler og elbiler samt fejlfinding og diagnosticering af problemer på selv topmoderne biler med avanceret elektronisk udstyr. Derfor har vi et stort teknisk knowhow og det nyeste og bedste udstyr til at løse de opgaver, vi bliver stillet.

Dybtgående viden om alle bilmærker, der kommer dig til gode som bilist

Selvom vi tidligere har været kendt som landets største dieselleverandør, beskæftiger vi os den dag i dag med meget mere end diesel. Vi elsker nemlig vores arbejde og sætter en ære i at udføre de udfordrende opgaver, vi møder, korrekt første gang, så vores kunder altid forlader vores autoværksted i Herning med et smil. Det gælder uanset, om du kører elbil, hybrid, diesel- eller benzinbil.

Læs mere om vores specialiserede kompetencer på værkstedet i Herning

Vi er et kompetencecenter af muligheder for din bil og vi udfører alt slags mekanikerarbejde samt en række specialiserede services til din bil. Du kan finde flere informationer om alle de ting, som vi er nogle af de bedste i branchen til at hjælpe dig med, når du skal have bilen en tur til mekanikeren. Desuden har vi rigtigt mange af de gængse reservedele på lager, hvilket sikrer en reparationstid, der er så hurtig som muligt.